laptop

Website

Uw online presentatie

Veel mensen oriënteren zich online. Uw website moet dus aansprekend en toegankelijk zijn. Schakel de afdeling PR in om eens met een frisse blik naar uw website of webshop te kijken.


producten

Producten

Wilt u uw huidige website opfrissen of wilt u een geheel nieuwe site? Ik kan u in beide gevallen helpen. Zie hieronder de mogelijkheden.

Webteksten
Ik schrijf aantrekkelijke webteksten voor u. Hierbij kijk ik niet alleen naar de leesbaarheid van de teksten, maar ook naar de vriendelijkheid voor zoekmachines. Want uiteindelijk wilt u niet alleen aantrekkelijk schrijven voor uw klant, maar ook vindbaar zijn! Ik kan teksten schrijven en herschrijven.

Structuur
Hoe zit uw site in elkaar? Is het logisch in de ogen van de bezoeker? Wat is de beste manier om producten of diensten te structureren? En welke pagina’s mogen niet ontbreken op de site? Hierin kan ik u adviseren. Samen met u maak ik een nieuwe structuur voor de site, eventueel als briefing voor een websitebouwer.

Projectbegeleiding
De realisatie van een nieuwe website kan een grote klus zijn. Ik kan hierin als projectleider fungeren. Ik ben de schakel tussen techniek en gebruiksvriendelijkheid en hou de gemaakte planning in de gaten. Ik kan het hele traject van offerte-aanvraag tot oplevering van een nieuwe website voor u in handen nemen.

SEO
Het is belangrijk om gevonden te worden in zoekmachines. Ik heb veel ervaring met SEO door het beheer van een eigen webwinkel. Ik kan u hiermee helpen. Kijk voor een overzicht van de mogelijkheden op de pagina SEO.