kalender

Tekstschrijven

Teksten op maat voor alle doelgroepen

Het schrijven van heldere, toegankelijke teksten is een vak apart.  Ik schrijf voor u teksten voor alle doelgroepen en zorg ervoor dat uw boodschap goed overkomt. Ik schrijf webteksten, teksten voor folders, brieven, nieuwsbrieven, persberichten en nog veel meer. Ook eindredactie van teksten is mogelijk.


producten

Producten

Hieronder staat een overzicht van een aantal teksten die ik voor u kan verzorgen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden!

Webteksten
Het schrijven van webteksten is een vak apart. Hierbij kijk ik niet alleen naar de leesbaarheid van de teksten, maar ook naar de vriendelijkheid voor zoekmachines. Want uiteindelijk wilt u niet alleen aantrekkelijk schrijven voor uw klant, maar ook vindbaar zijn! Ik kan nieuwe teksten voor u schrijven, maar ook bestaande teksten herschrijven.

Teksten op papier
Wilt u een tekst voor een folder, nieuwsbrief of brief? Ik kan het voor u schrijven. Ik kan ook het hele traject uit handen nemen, kijk hiervoor op de pagina drukwerkbegeleiding.

Persberichten
Redactionele aandacht is gratis. Met het verspreiden van een goed persbericht heeft u een grote kans op die redactionele aandacht. Naast het schrijven van een goed persbericht, kijk ik ook of het bericht voldoende nieuwswaarde heeft. Eventueel kan ik het persbericht ook voor u verspreiden. Kijk hiervoor op de pagina persberichten.

Nieuwsbrief/relatieblad
Ik kan periodiek een nieuwsbrief of relatieblad voor u verzorgen. Wilt u een maandelijkse nieuwsbrief per mail? Of eens per kwartaal een personeelsblad? Het kan allemaal. Hierbij kan ik de coördinatie doen en samenwerken met een redactie binnen het bedrijf. Ik kan ook meer werk uit handen nemen. Geheel volgens uw eigen wensen..