seo

SEO

Wees online vindbaar!

Google is uw beste vriend. Een slimme beste vriend. Een goed onderhouden website met sterke content scoort in de zoekmachine. Maar dan moet u natuurlijk wel zorgen dat Google weet waar de site over gaat. Ik kan hierbij met u meedenken en u adviseren.


producten

Producten

Op het gebied van SEO kan ik u op verschillende manieren ondersteunen.

Contentstrategie
Belangrijk voor Google is dat een website actueel is en dat er hoogwaardige content op te vinden is. Dit betekent dat het erg belangrijk is om de website regelmatig bij te werken. Hiervoor is bloggen een prima middel. Ik kan voor u een zoekwoordenanalyse maken met zoekwoorden die u kunt gebruiken om te scoren in Google. Daarnaast leer ik u hoe u een tekst schrijft die zoekmachinevriendelijk is.

Webteksten schrijven
Ik kan webteksten voor u (her)schrijven. Samen bekijken we welk zoekwoord voor welk pagina gebruikt zou kunnen worden en ik optimaliseer de pagina voor dat zoekwoord.

Blog
Actualiteit is voor Google erg belangrijk. Ik kan daarom een blog voor u gaan onderhouden. Ik kan de teksten aanleveren die u zelf plaatst, of ik plaats het blog voor u. Van tevoren wordt er samen een lijst gemaakt met onderwerpen voor het blog en artikelen worden voor plaatsing, als u dit wenst, altijd ter goedkeuring voorgelegd.