kalender

Evenementen organiseren

Evenementen op maat

Evenementen binnen uw organisatie zijn een leuke manier voor relatiemanagement. Daarnaast zijn evenementen vaak ook goed te gebruiken voor het verkrijgen van free publicity. Het goed organiseren van een evenement kost vaak veel tijd. Ik  kan u hierbij helpen.


producten

Producten

Ik heb veel ervaring met evenementen. Of het nu gaat om een productpresentatie, een relatiedag, een afscheidsreceptie, de organisatie van een beursdeelname of een bedrijfsuitje voor uw personeel. Ik heb het allemaal al eens gedaan en kan dit uit handen nemen.

Ideeënsessie
Wilt u graag een evenement organiseren, maar heeft u wat ideeën nodig voor de aanpak hiervan? Nodig mij uit voor een ideeënsessie. Ik brainstorm dan mee over de diverse mogelijkheden die u heeft om een evenement te organiseren. Voor een brainstormsessie reken ik een uurtarief. Als u besluit om de organisatie van het evenement aan mij uit te besteden, krijgt u de ideeënsessie van mij kado.

Evenement organiseren
Ik kan elk evenement voor u organiseren. Maar ik kan ook het evenement coördineren en een hoop werk in uw eigen organisatie laten verrichten. Dit is afhankelijk van uw budget en de mogelijkheden binnen uw organisatie.